🍓🍓🍓

Tältä sivulta löytyy tilamme tuotteet ja hinnat. Huomaathan, että nämä saattavat muuttua satokauden aikana!

🍓🍓🍓

Hinnasto 2024

Huomioita

🍓🍓🍓

Nyt meillä viime vuoden "keksintönä" tehdään manskia eli kylmäpuristettua mansikkaa. Lopputulos on hirmuisen makea (johtuu Polkan makeudesta) juotava/syötävä smoothien tapainen juoma. Manskissa on siis vain pelkkää mansikkaa, ei yhtään muuta lisättyä ainesta. Tulkaahan maistamaan!

Tuotamme ja pakkaamme marjoja myös Turun alueen pieniin ruokakauppoihin. Mansikoiden ohella viljelemme herneitä, joita pääsee tilanteesta riippuen myös itse poimimaan. Tyrnit ovat nyt meillä uutta. Ensimmäiset istutettiin 2020 ja tuottavat nyt jo satoa. Niitä voi myös poimija jokainen itse. Myös mustaherukkaa kasvaa uutena kasvina. Niitä pääsee myös itse poimimaan kunhan satoa alkaa tulla.

Maksuvälineenä meillä käy käteinen ja oikein mielellään myös pankkikortti 🙂

Meillä on myynnissä vain Suomen taivaan alla kasvaneita, itse kasvattamiamme mansikoita ja muita tuotteita.  Emme myy muiden viljelijöiden tuotteita lukuunottamatta joskus pieniä määriä perunoita.

Niin sanottua uutta mansikkasatoa meillä ei syksyisin ole, koska emme käytä pakastettuja ulkomailta tuotuja mansikantaimia. Haluamme pitää kiinni mansikoiden mausta, taimien terveydestä ja peltojen hyvinvoinnista. Siksi taimet otetaan yksinomaan omalta maalta.

🍓🍓🍓